Bedste Cocoon Company Juniormadras - se top 1

blandt 1 juniormadrasser
Cocoon Company Madras - Junior - 70x140 cm - Papilio - Kokos/Lat

Fundet hos Kids-world.dk og 2 andre - spar 200 kr.

Cocoon Company Madras - Junior - 70x140 cm - Papilio - Kokos/Lat

2.599,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Kombination af kokos og naturlatex
  • Vendbar med 2-sidet kerne
  • Fremstillet af 100% økologiske materialer
  • Håndlavet og høj kvalitet
  • Naturligt modstandsdygtig over for husstøvmider

Længere beskrivelse af Cocoon Company Madras - Junior - 70x140 cm - Papilio - Kokos/Lat:

Cocoon PAPILIO Kokos/Naturlatex Juniormadras er en fantastisk håndlavet juniormadras, der er lavet af en kombination af kokosfiber og naturlatex. Den er vendbar med en 2-sidet kerne, så den kan bruges efter behov. Madrassen er fremstillet af 100% økologiske materialer, der giver den helt rigtige støtte og komfort til dit barn.

Siden, der er tættest på kernen af kokosfiber, er med til at give barnet et fast og støttende underlag, hvilket også Sundhedsstyrelsen anbefaler til den første tid i barnets liv. Den anden side, der er tættest på kernen af latex, er mere blød og eftergivende, hvilket giver den rigtige støtte og komfort, når barnet er blevet lidt større. Madrassen er derfor en investering i dit barns søvn og vil kunne bruges over en længere periode.

Madrassen er 70x140 cm og er håndlavet fra start til slut, hvilket sikrer den højeste kvalitet og holdbarhed. Yderlaget er fremstillet af ubehandlet økologisk New Zealandsk uld, der er åndbart og temperaturregulerende. Der er ingen kemikalier i madrassen, og den er naturlig modstandsdygtig over for husstøvmider. Der er ikke anvendt formaldehyd eller dimethylformamid i produktionen af madrassen.

Kokosfibrene i madrassen er udvundet igennem kokosnøddeproduktionen, og de er vasket og blødgjort, før de bindes sammen til tov, der omformer fibrene til små fjedre. Kokosfibrene bindes herefter sammen med naturlatex og formes til fjedrende kernekomponenter, der giver et fast og støttende underlag i madrassen. Da kokosfiberlaget er sammensat af store fibre, indeholder underlaget en masse gennemgående luftkanaler, der giver madrasunderlaget en utrolig høj åndbarhed. Den høje åndbarhed giver barnet mulighed for at komme af med den overskydende varme og fugt i en periode, hvor det har svært ved at selvregulere sin kropstemperatur.

Cocoon PAPILIO Kokos/Naturlatex Juniormadras er den perfekte madras til dit barn, der vil sikre en god nattesøvn og samtidig beskytte mod allergener og skadelige kemikalier.

    Size
  • 70 x 140
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top