Juniordyne.dk » Alle guides » Juniormadras » Cocoon Company Juniormadras

Bedste Cocoon Company Juniormadras: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Juniordyne.dk, det helt rigtige sted at finde Cocoon Company juniormadrasser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Cocoon Company juniormadrasser | ✅ Juniormadras-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Cocoon Company juniormadrasser

Her kan du se hele vores liste over de bedste Cocoon Company juniormadrasser som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Cocoon PAPILIO Kokos/Naturlatex Juniormadras

Sidste produkt på vores liste er Cocoon PAPILIO Kokos/Naturlatex Juniormadras som vi har fundet til 2799,- hos Luksusbaby Danmark.

  • Kombination af kokos og naturlatex
  • Vendbar med 2-sidet kerne
  • Fremstillet af 100% økologiske materialer
  • Håndlavet og høj kvalitet
  • Naturligt modstandsdygtig over for husstøvmider

Cocoon PAPILIO Kokos/Naturlatex Juniormadras er en fantastisk håndlavet juniormadras, der er lavet af en kombination af kokosfiber og naturlatex. Den er vendbar med en 2-sidet kerne, så den kan bruges efter behov. Madrassen er fremstillet af 100% økologiske materialer, der giver den helt rigtige støtte og komfort til dit barn.

Siden, der er tættest på kernen af kokosfiber, er med til at give barnet et fast og støttende underlag, hvilket også Sundhedsstyrelsen anbefaler til den første tid i barnets liv. Den anden side, der er tættest på kernen af latex, er mere blød og eftergivende, hvilket giver den rigtige støtte og komfort, når barnet er blevet lidt større. Madrassen er derfor en investering i dit barns søvn og vil kunne bruges over en længere periode.

Madrassen er 70×140 cm og er håndlavet fra start til slut, hvilket sikrer den højeste kvalitet og holdbarhed. Yderlaget er fremstillet af ubehandlet økologisk New Zealandsk uld, der er åndbart og temperaturregulerende. Der er ingen kemikalier i madrassen, og den er naturlig modstandsdygtig over for husstøvmider. Der er ikke anvendt formaldehyd eller dimethylformamid i produktionen af madrassen.

Kokosfibrene i madrassen er udvundet igennem kokosnøddeproduktionen, og de er vasket og blødgjort, før de bindes sammen til tov, der omformer fibrene til små fjedre. Kokosfibrene bindes herefter sammen med naturlatex og formes til fjedrende kernekomponenter, der giver et fast og støttende underlag i madrassen. Da kokosfiberlaget er sammensat af store fibre, indeholder underlaget en masse gennemgående luftkanaler, der giver madrasunderlaget en utrolig høj åndbarhed. Den høje åndbarhed giver barnet mulighed for at komme af med den overskydende varme og fugt i en periode, hvor det har svært ved at selvregulere sin kropstemperatur.

Cocoon PAPILIO Kokos/Naturlatex Juniormadras er den perfekte madras til dit barn, der vil sikre en god nattesøvn og samtidig beskytte mod allergener og skadelige kemikalier.

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Andre mærker af juniormadrasser

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste juniormadrasser på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige juniormadras til dine behov: